Stichting Politie Veteraan

Ondertekening Landelijk Convenant

Volgd ons op:
Facebook
Facebook
LINKEDIN
Op woensdag 6 juli 2022 hebben wij als stichting het landelijke samenwerkingsconvenant met Staatsbosbeheer afgesloten.

Sinds de oprichting van onze stichting in 2018 werken wij nauw samen met Staatsbosbeheer om collega’s in de natuur te laten herstellen van de mentale schade die zij oplopen in het politievak. Deze samenwerking heeft ons in staat gesteld om evidenced based een revitaliseringsprogramma te ontwikkelen. Dit programma is gebaseerd op de helende werking van de natuur in combinatie met collegiale verbondenheid. Afgelopen jaren hebben wij dan ook vele collega’s uit diverse eenheden mogen ondersteunen in hun herstelproces.

Vanaf de oprichting hebben wij de visie dat ons initiatief bereikbaar moet worden voor elke collega. Vooruitlopend op dit landelijke convenant met Staatsbosbeheer zijn wij in 2021 al gestart in Ugchelen (Oost Nederland). Dit jaar hebben wij de intentie verder te gaan uitbreiden in Balloo (Noord Nederland), Schoorl (Noord Holland), Midden Delfland/Broekpolder (Zuid Holland), Utrechtse Heuvelrug (Midden Nederland) en Spaarnwoude (Noord Holland/Amsterdam). Ook gaan wij verkennen in Limburg, Oost Brabant en Zeeland/West Brabant. Alle voorbereidingen zijn reeds gaande.

Wij zijn Staatsbosbeheer zeer dankbaar voor de constructieve samenwerking en het bestempelen van onze visie op herstel in de natuur en maatschappelijke arbeidsparticipatie. Ook zijn wij de Politie Midden Nederland dankbaar voor de samenwerking en het geschonken vertrouwen. Samen staan we sterker dan alleen. Met Trots op het politievak, Respect naar een ieder en Verbinding met elkaar blijven wij verder ontwikkelen.

Het bestuur en alle vrijwilligers van Stichting Politie Veteraan

Volgd ons op:
Facebook
Facebook
LINKEDIN

Andere berichten

Oud-agenten herstellen met werk in het bos

Volgd ons op: Fysiek bezig zijn in een gezonde, stressvrije en prikkelarme omgeving helpt oud-politiemedewerkers herstellen van mentale blessures. Vrijwilligers van Stichting Politie Veteraan voeren

Ondertekening Landelijk Convenant

Volgd ons op: Sinds de oprichting van onze stichting in 2018 werken wij nauw samen met Staatsbosbeheer om collega’s in de natuur te laten herstellen

DEZE WEBSITE GEBRUIKT COOKIES OM ERVOOR TE ZORGEN DAT U DE BESTE ERVARING OP ONZE WEBSITE KRIJGT.