Stichting Politieveteraan

Bedankt voor je donatie

Beste Donateur,

Namens de Stichting Politieveteraan willen we onze oprechte dank uitspreken voor uw genereuze donatie. Uw steun betekent enorm veel voor ons en draagt bij aan het verwezenlijken van onze missie om politie veteranen te ondersteunen en erkennen voor hun toewijding en opoffering.

Uw vrijgevigheid stelt ons in staat om waardevolle programma’s en diensten te blijven bieden aan politie veteranen, waaronder psychologische ondersteuning, re-integratiehulp, en het organiseren van evenementen ter ere van hun dienstverband. Uw bijdrage heeft directe impact op de levens van deze dappere mannen en vrouwen, die vaak veel hebben gegeven om onze samenleving veiliger te maken.

We waarderen uw betrokkenheid bij onze missie en zijn dankbaar voor uw steun. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van politie veteranen en hen het respect en de erkenning geven die ze verdienen.

Nogmaals, hartelijk dank voor uw gulle donatie. We kijken ernaar uit om u op de hoogte te houden van de voortgang die we samen kunnen boeken dankzij uw bijdrage.

Met vriendelijke groet,

Andre Buruma & Dick Klein
Stichting Politieveteraan