In het bos zijn tranen nooit ver weg.

Gerelateerde onderwerpen

Op het water is het “Rust”

Op het water is het “Rust” Nadat ik een paar jaar geleden de diagnose PTSS kreeg, ging ik op zoek naar alles wat mij maar enige vorm van rust en ontspanning kon geven. De dagen dat ik me redelijk voelde…...

Wie zijn eigen weg volgt, verdwaalt nooit.

Het was vandaag de tweede dag dat we bij elkaar waren. En wat een dag werd het! Helemaal zeker welke deelnemers van vorige week wij vandaag nog zouden terugzien wisten wij niet, echter voelde het al snel alsof wij weer…...

Het verhaal van Leon, coordinator Zeewolde.

Dit is mijn eerste blog voor de stichting. Ik zal een stukje schrijven over het ontstaan van Stichting Politieveteraan en mijn ervaringen met de stichting. In januari 2018 zijn Dick Kleijn en Andre Buruma Stichting Politieveteraan begonnen. Dick Kleijn heeft…...

Leon1