Locatie Landgoed Gorp en Roovert

In navolging van onze locaties in Zeewolde, Apeldoorn, Balloo en Schoorl breidt de Stichting Politieveteraan eind november 2023 uit met een nieuwe locatie: het prachtige Landgoed Gorp en Roovert onder de rook van de gemeenten Goirle en Hilvarenbeek in Brabant. Ook op deze locatie starten wij een programma ‘door-collega’s-voor-collega’s’. We werken daar in overleg met de beheerder van het landgoed aan revitalisering in de natuur met politiecollega’s, die in en door de dienst een mentale blessure, zoals bijvoorbeeld PTSS, hebben opgelopen.

We starten met een dagdeel op maandagochtend en staan dan klaar voor onze collega’s. Bij voldoende aanmeldingen kunnen we uitbreiden naar andere dagdelen. Wij komen samen op het landgoed en onder het genot van een bakske koffie of thee bekijken we hoe wij er die dag voorstaan en bepalen samen hoe de ochtend eruit gaat zien.  Ons doel is om met elkaar in een prikkelarme omgeving te zijn. Even weg van de dagelijkse beslommeringen die mentale kneuzingen met zich meebrengen. We zijn samen in een veilige en rustige omgeving waar respect en veiligheid voorop staan. Waar je jezelf vrij kunt begeven tussen collega’s die jou begrijpen zonder soms maar een woord te zeggen en waar één blik soms voldoende is. Voor een paar uur kun je even vergeten of de situatie verzachten.

Wat wij o.a. doen:

  • Verwijderen van uitheemse plantensoorten;
  • Verwijderen van zwerfafval;
  • Maken van wandeltochten;
  • In waardevolle momenten bij elkaar en met elkaar zijn.

 

Ons motto: samen sterk! 

Wij, Cees, Liset, Ad en Cees ontvangen je graag met een bakske koffie of thee op landgoed Gorp en Roovert!
Wil je contact met ons om deel te nemen en/of collega’s te ondersteunen, stuur dan een mailtje naar Cees@stichtingpolitieveteraan.nl

Gerelateerde pagina's

Misschien vind je de onderstaande posts ook interessant.