Locatie Apeldoorn

De mooiste bossen van Noord-Veluwe

In aansluiting op het project Zeewolde, heeft de Stichting Politieveteraan sinds oktober 2021 uitbreiding gekregen in Apeldoorn/Ugchelen bij het Veluwekantoor van Staatsbosbeheer, waar wij recentelijk een landelijk convenant mee hebben afgesloten.

Collega’s met een mentale blessure worden doorgestuurd door oa de bedrijfsarts en worden hier begeleid in de mooiste bossen en heidevelden van Nederland op de Noord-Veluwe, tussen de A1 bij Apeldoorn en A28 bij Nunspeet. Collega’s die deel willen nemen, kunnen ook zelf bij de Stichting aankloppen via de website of telefonisch via het algemene nummer (0850606784).

Dit project is een revitaliseringsprogramma door collega’s – voor collega’s van de Politie.

Op twee ochtenden in de week, te weten dinsdag en donderdag, staan wij klaar voor de deelnemers. We komen samen bij Staatsbosbeheer en onder het genot van een kopje koffie of thee kijken we hoe we er die dag voorstaan en bepalen we samen hoe de ochtend eruit gaat zien.

Ons doel is om met onze deelnemers in een prikkelarme omgeving te zijn. Even weg zijn van de dagelijkse beslommeringen die de mentale problemen met zich meebrengt. Wij zijn samen in een veilige en rustige omgeving. Daar waar respect en veiligheid voorop staan. Waar je je vrij kunt begeven tussen deelnemers die je begrijpen, zonder soms maar een woord te zeggen en waar een blik voldoende is. Voor een paar uur kun je even alles vergeten en de situatie verzachten.

Onze bezigheden zijn:

– voor Staatsbosbeheer (herstel-) werkzaamheden uitvoeren, onder andere:

  • snoeien, knippen en zagen met handgereedschappen
  • de heide en bossen schoonmaken van zwerfvuil

– een wandeltocht te maken,
– in waardevolle momenten bij en met elkaar te zijn.

Ons moto: SAMEN STERK!

 

 

Nadine Rovers
Coördinator Apeldoorn

Wil je mij een mailtje sturen klik dan hier!

 

 

Wij ontvangen je graag,
Groeten van Nadine

Gerelateerde pagina's

Misschien vind je de onderstaande posts ook interessant.